Toimitusehdot

Toimitusehdot

Postituskulut alkaen 6,90€. Nouto 0€. Yli 100€ tilaukset ilman toimitusmaksua!
Mikäli sinulla on kysyttävää tilaamisesta, autamme mielellämme tehtaanmyymälän numeroissa
p. 045 248 7338

KULUTTAJILLE:

Tilaaminen:
Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit myös soittaa tehtaanmyymäläämme ja tilata puhelimitse. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaamisesta tai tuotteesta, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ota yhteyttä sähköpostilla sarafaani(at)kolumbus.fi tai puhelimitse tehtaanmyymälän aukioloaikoina.

Maksutapa:
Maksu tapahtuu ensisijaisesti verkkomaksuna, jossa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä meihin.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Voit maksaa tilauksen myös ennakkomaksulla (jolloin toimitamme maksutiedot sähköpostiisi). Ennakkomaksulla pidämme tilausta varattuna 7 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

Toimitus:
Toimitamme tuotteet asiakkaalle postipakettina tai kirjeenä.Tilauksen voi myös noutaa maksutta tehtaanmyymälästä. Jos olet valinnut ennakkomaksun/laskun, toimitamme paketin, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Lähetämme tuotteet normaalisti 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Toimituskulut:
Toimituskulut ennakkomaksulla 6,90€
Nouto tehtaanmyymälästä tai Pop Upeista 0€.
Katso tehtaanmyymälän aukiolot tästä.

Vaihto- ja palautusehdot:
Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Mikäli olet vaihtamassa tai palauttamassa tuotetta, ota ensin yhteyttä meihin sähköpostitse info(at)sarafaani.fi tai puhelimitse 045 2487338. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuskuluista vastaa ostaja. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

HUOM! Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus.
Noutamatta jätetystä paketista laskutamme 20€ korvaamaan aiheutuneet edestakaiset lähetys- ja käsittelykulut.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta:
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 
TIETOSUOJASELOSTE:

Tämä on Sarafaanin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Sarafaani Oy
Y-tunnus: 0576428-8
Vaahteratie 4 B
12100 OITTI
www.sarafaani.fi
+358 (0) 45 2487338

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Anni Främling
sähköposti: info(at)sarafaani.fi

3. Rekisterin nimi

Sarafaani asiakasrekisteri

4. Tietojen käsittelyn tarkoitus ja perusteet

Rekisterin käyttötarkoitus on Sarafaanin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Sarafaanin suoramarkkinointitarkoituksiin ja tietoja voidaan käyttää yrityksen toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Asiakkaan antamat lisätiedot
Tiedot käsitellyistä tilauksista, muutoksista sekä muut asiakassuhteeseen ja
tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot
Yritysasiakkaiden edustajien kohdalla myös yrityksen nimi ja y-tunnus.

Lisäksi voimme käsitellä kaikista verkkokaupan vierailijoista eräitä teknisiä tietoja kuten:
IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi, verkkokaupasta etsimäsi tuotteet ja sivuhistoria verkkokaupan sisällä.
Säilytämme asiakkaidemme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin lainsäädäntö sitä vaatii tai kuin se on tarpeellista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. tilauksista, www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Rekisteröitymällä asiakas hän antaa suostumuksensa, että Sarafaani rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti) asiakasrekisteriinsä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Emme luovuta tietojasi Sarafaanin ulkopuolisille osapuolille, lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:
Oikeudelliset syyt
Voimme luovuttaa henkilötietoja ulkopuolisille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin on kohtuullisesti katsoen tarpeellista soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi tai petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi ja asian käsittelemiseksi tai muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.
Valtuutetut palveluntarjoajat
Voimme luovuttaa henkilötietoja meille palveluita suorittaville valtuutetuille palveluntarjoajille (esim.  kuljetuspalvelusta vastaava palveluntarjoaja).

Käsittelemme henkilötietoja pääsääntöisesti Euroopan talousalueen sisällä. Saatamme kuitenkin joissain tilanteessa siirtää henkilötietoja käsiteltäväksi tämän alueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.  Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).