KUSTOMOITU SUODATINMASKI

Tuotekoodi: suodatinmaski toivevärissä

DESIGN suodatinmaski asun materiaalista.

19.90 €

Lisätiedot:

Tilaa suodatinmaski toivevärissäsi mallistomme materiaaleista.
Ilmoita tilauksesi lisätiedoissa toiveesi väristä tai kuviosta. Olemme sinuun yhteydessä tilauksesi jälkeen ja valmistamme mieleisesi.

Keittämisen ja 90 asteen pesun kestävän kasvomaskin sisäpuoli on kotimaisen Ahlström-Munksjön suodattavaa kuitukangasta ja päällinen valitsemaasi kangasta tai neulosta.

Kuitukangas sisäpuolella on suun edestä saumaton (vain nenä ja leuan kohta muotoiltu). Kuitukankaan läpi on helppo hengittää ja se suodattaa yli 85% hengitysilman partikkeleista. Maskin kiinnitys kuminauhalenkeillä.


 

Muotoiltua maskia on miellyttävä pitää.
Käytä, pese 90 asteessa tai keitä kattilassa 5min, kuivaa ilmavasti ja käytä uudelleen.
Valmistetaan 100% Suomessa.

  • Pue puhdas maski puhtain käsin.
  • Pidä maski puhtaana: älä kosketa maskia käytön aikana.
  • Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja pese maski, jokaisen käytön jälkeen.
  • Pese maski 90 asteessa tai keitä 5min.
  • Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä saattaa olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne.
  • Huomoithan, että tuotteet eivät ole henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia, eivätkä maskit anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.
  • Maski ei täytä henkilösuojainasetuksia, eikä sillä ole CE-merkintää, eikä maski täytä FFP2/FFP3 suojaustason vaatimuksia


Huom! Maski vastaa itsetehtyjä kasvosuojia, joista TUKES on ohjeistanut. Katso TUKES:n ohjeistus täältä.