KASVOMASKI YLLÄTYSKUOSI

Tuotekoodi: kangas kasvomaski, yllärikuosi

Iskikö valinnan vaikeus? Tilaa yllärikuosi! Tyylikäs kuviollinen Design- kasvomaski.

16.90 €

Pidätkö yllätyksistä tai haluatko tilata yllätyksen lahjaksi? Haluatko yksilöllisen kuosin, jota muilla ei ole?

Yllärituote on Sarafaanin valikoimissa oleva kangasmaski, mutta tehtaanmyymälässämme on myös paljon yksittäisiä kuoseja, joita ei löydy verkkokaupasta vaan saatavissa ainoastaan myymälästä...tai nyt ylläripaketista. Ylläripaketissa toimitamme tilausosoitteeseen tyylikkään kuviollisen Design-kasvomaskin siitä valikoimasta, joka tilaushetkellä on. Yksittäisten kuosien värivalikoima vaihtuu nopeasti.
Voit ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa suuntaa antavan toiveesi esim. sinisävyistä, tummaa, supervärikästä, ehdottomasti ei keltaista tms. ja otamme toiveesi huomioon valitessamme.

Yllärimaski on keitettävä/pestävä Sarafaani Design-kasvomaski kuminauhalenkeillä.
Muotoiltua maskia on miellyttävä pitää.
Kaksinkertainen materiaali - sisäkerros ihoa vasten puuvillaneulosta ja ulkopuoli puuvillasekoitteista kangasta.

Käytä, pese 90 asteessa tai keitä 5min,  kuivaa ja käytä uudelleen.
Valmistetaan 100% Suomessa. Rajoitettu erä!

  • Pue puhdas maski puhtain käsin.
  • Pidä maski puhtaana: älä kosketa maskia käytön aikana.
  • Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja pese maski, jokaisen käytön jälkeen.
  • Pese maski 90 asteessa tai keitä 5min.
  • Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä saattaa olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne.
  • Huomoithan, että tuotteet eivät ole henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia, eivätkä maskit anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.
  • Maski ei täytä henkilösuojainasetuksia, eikä sillä ole CE-merkintää, eikä maski täytä FFP2/FFP3 suojaustason vaatimuksia