Tehtaanmyymälä & PopUpit

OITTI

Sarafaani Tehdas & myymälä
Vaahteratie 4 B
12100 Oitti
kartta>>

Puh. 050 5188667
Puh. 045 2487338 (etäostot myös whatsappvideolla)

PALVELEMME:
TI-PE  10-17

MYYMÄLÄSSÄ PALAPENKOJAISET
Runsas valikoima pakan loppuja, mallikankaita ja kilopaloja!

Sopimuksen mukaan myös muina aikoina iltaisin ja viikonloppuisin. Myymälään mahtuu vierailulle myös isomman ryhmän kanssa.

Tervetuloa myös etäostoksille tehtaanmyymälään!
Shoppaile kotisohvalta! Nyt voit tulla videon välityksellä vierailulle mistä päin tahansa. Henkilökohtainen palvelu whatsapp-videon kautta myymälän aukioloaikoina!
Soita 045 248 7338

Voit noutaa verkkokauppaostokset myös myymälästä ja  toimitamme tarvittaessa Hausjärven ja Riihimäen alueella ostokset kotiin!

Meille on helppo tulla myös junalla, joka pysähtyy aivan myymälän vieressä ja myymälän edessä on reilut pysäköintitilat isoille ja pienille autoille.

Myymälässä uusimmat uutuusmallit tehtaanmyymälähinnoin, mallikappaleita sekä edullisia OUTLET-rekkejä, joista teet superedullisia löytöjä!
Myös asusteita, huiveja ja käsityönä valmistettuja koruja.

DIY ompelijan ja askartelijan PALANURKKA!
Paljon mallipaloja, rullan loppuja, ylijäämäpusseja, valmiit matonkuteet ja nappieriä jne. Päästä sisäinen luovuutesi valloilleen ja hanki edulliset materiaalit ompeluun ja askarteluun! Tervetuloa penkomaan!

Tervetuloa löytöretkelle tehtaanmyymälään!

Sarafaani tehtaanmyymälä Oitti sijainti

POPUP

POPUP-tehtaanmyymälät ja tapahtumat
puh. 045 2487338 (myös etäostot whatsappvideolla)

4.-6.10. ORIMATTILA, Erkontie 12
(Orimattilan Näkökeskuksen naapurissa)
TI-TO 10-17

Tervetuloa turvallisesti ostoksille!
Huolehdimme turvaväleistä ja henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja. Myös popupiin mahdollisuus sopia oma aika ostoksille, jolloin myymälässä ei ole muita asiakkaita.
Kysy rohkeasti p. 045 2487338

Laitahan vinkkiä, jos haluaisit meidät vierailulle paikkakunnallesi tai jos sinulla on yritys ja olisit kiinnostunut yhteistyöstä & yhteisestä tapahtumasta.