Toimitusehdot

Toimitusehdot

Ennakkomaksulla postituskulut 5,90€. Yli 100€ tilaukset ilman toimitusmaksua! Tilauksesi jälkeen toimitamme laskun sähköpostiisi. Lähetämme tilauksesi heti, kun suoritus näkyy tilillä.
Mikäli sinulla on kysyttävää tilaamisesta, autamme mielellämme tehtaanmyymälän numeroissa
p. 050 5188667 ja 045 248 7338

KULUTTAJILLE:

Tilaaminen:
Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta tai voit myös soittaa tehtaanmyymäläämme ja tilata puhelimitse. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaamisesta tai tuotteesta, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ota yhteyttä sähköpostilla sarafaani(at)kolumbus.fi tai puhelimitse tehtaanmyymälän aukioloaikoina.

Maksutapa:
Maksu tapahtuu ennakkomaksulla tai postiennakolla. Ennakkomaksua varten lähetämme laskun asiakkaan sähköpostiin tilauksen vahvistamisen jälkeen. Ennakkomaksulla yli 100€ tilaukset ilman toimitusmaksua! Ennakkomaksuissa pidämme varausta 7 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

Toimitus:
Toimitamme tuotteet asiakkaalle postipakettina tai kirjeenä.Tilauksen voi myös noutaa maksutta tehtaanmyymälästä. Jos maksutapana on ennakkomaksu, toimitamme paketin, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Postiennakko paketit toimitetaan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen ja tilaus maksetaan noudettaessa. Lähetämme tuotteet normaalisti 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Toimituskulut:
Toimituskulut ennakkomaksulla 5,90€
Postiennakkotoimitus 13€
Nouto myymälästä 0€.  Voit noutaa tilauksesi tehtaanmyymälästämme os. Vaahteratie 4 B, 12100 OITTI.
Tehtaanmyymälä palvelee MA-PE 11-16 ja sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Pandemian aikana tarvittaessa myös kuljetamme tuotteet Hausjärvi, Riihimäki ja Kärkölä alueella kotiovelle.

Vaihto- ja palautusehdot:
Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Mikäli olet vaihtamassa tai palauttamassa tuotetta, ota ensin yhteyttä meihin sähköpostitse sarafaani(at)kolumbus.fi  tai puhelimitse 050 5188667 tai 045 2487338. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

HUOM! Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus.
Noutamatta jätetystä paketista laskutamme 20€ korvaamaan aiheutuneet edestakaiset lähetys- ja käsittelykulut.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta:
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sarafaani käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

 

JÄLLEENMYYJÄLIIKKEILLE:

Tilaaminen:
Rekisteröitymisen ja ylläpidon hyväksymisen jälkeen pääset jälleenmyyjille tarkoitetuille tukkusivuille.
Minimi tilausmäärä tuotteella 3kpl/väri.

Maksutapa:
Maksu tapahtuu postiennakolla tai laskutusasiakkaille tilaukset toimitetaan laskulla.

Toimitus:
Tilaukset toimitetaan liikkeeseen tuotuna (Itella Express Business Day paketti 14). Lähetämme tilaukset viimeistään kolmantena työpäivänä tilauksesta. Kiireisenä aikana ja loma-aikoina käsittelyaika saattaa olla hieman pidempi.

Toimituskulut:
Laskuun lisätään postituskulut lähetyksen painon mukaan. Postiennakkoon lisätään postiennakkomaksu 4€.
Yli 800€ tilaukset ilman toimituskuluja.