Toimitusehdot

Toimitusehdot

Huom! 31.3.2020 saakka verkkokauppatilauksissa ilmainen toimitus Suomeen!
Tilauksesi jälkeen toimitamme laskun sähköpostiisi. Lähetämme tilauksesi heti, kun suoritus näkyy tilillä. Toimituskulut ennakkomaksulla 0€.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaamisesta, autamme mielellämme tehtaanmyymälän numerossa
p. 050 5188667 (maanantai-lauantai).

KULUTTAJILLE:

Tilaaminen:
Pääsääntöisesti tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaamisesta tai tuotteesta, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ota yhteyttä sähköpostilla sarafaani(at)kolumbus.fi tai tehtaanmyymälän aukioloaikoina puh. 050 5188667.

Maksutapa:
Maksu tapahtuu postiennakkona tai tilisiirtona ennakkomaksulla. Ennakkomaksua varten tarvittava viitenumero, tilinumero sekä laskun loppusumma lähetetään asiakkaalle tilauksen vahvistamisen jälkeen. Ennakkomaksuissa pidämme varausta 7 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

Toimitus:
Toimitamme tuotteet postiennakolla postipakettina. Jos maksutapana ennakkomaksu, toimitamme paketin, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Lähetämme tuotteet normaalisti 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Kiireisenä sesonkiaikana ja loma-aikoina käsittelyaika saattaa olla hieman pidempi.

Toimituskulut:
Toimituskulut 9 € / lähetys + 4 € / postiennakko.
Nouto myymälästä 0€.  Voit noutaa tilauksesi myös tehtaanmyymälästämme os. Vaahteratie 4 B, 12100 OITTI.
Tehtaanmyymälä palvelee MA-TI, PE 10-17, KE-TO 10-18, LA 10-14.

Vaihto- ja palautusehdot:
Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Mikäli olet vaihtamassa tai palauttamassa tuotetta, ota ensin yhteyttä sähköpostitse sarafaani(at)kolumbus.fi  tai puhelimitse 050 5188667. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

HUOM! Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamatta jätetystä paketista laskutamme 20€ korvaamaan aiheutuneet lähetys- ja käsittelykulut.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta:
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sarafaani käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

 

JÄLLEENMYYJÄLIIKKEILLE:

Tilaaminen:
Rekisteröitymisen ja ylläpidon hyväksymisen jälkeen pääset jälleenmyyjille tarkoitetuille tukkusivuille.
Minimi tilausmäärä tuotteella 3kpl/väri.

Maksutapa:
Maksu tapahtuu postiennakolla tai laskutusasiakkaille tilaukset toimitetaan laskulla.

Toimitus:
Tilaukset toimitetaan liikkeeseen tuotuna (Itella Express Business Day paketti 14). Lähetämme tilaukset viimeistään kolmantena työpäivänä tilauksesta. Kiireisenä aikana ja loma-aikoina käsittelyaika saattaa olla hieman pidempi.

Toimituskulut:
Laskuun lisätään postituskulut lähetyksen painon mukaan. Postiennakkoon lisätään postiennakkomaksu 4€.
Yli 800€ tilaukset ilman toimituskuluja.

 

 

 

« Sulje »